Bu teknomaxta ayarla olan bisey, ben lpg taktirirken hep basinda durdum , programı yüklerken soylemisti bana bende yuksek tut her hizlanmada benzine mi geçecek dedim, 4500 devirden sonra benzine gecmesini ayarliyorlar, tam hatırlamıyorum 4800 de olabilir, yada araca gore degisebilir, corolla manuel di,
ona takilma ayari 6 bin devire de ayarlatabilirsin, yakit fakirde kalmasin aracin çekişinde sorun olmaması için yapılmış olabilir.
Ayni anda 1.2 i20 ye de lpg takiyorlardi, onun lpg nozzle unu 1. 6 corollaya benimkini ona takmislar, ilk gün motor lambasi yakti, ben aramadan onlar aradi yanlışlık oldu gelip degistirmemiz lazim diye, gittim degistiler, 2 gün sonra yine motor lambasi yandi, bu sefer fakir yakittan yanmış lamba, sonra İstanbul dan bi prins bayiyi mi ne aradilar, yeni program yuklediler, sonra sorun olmadi 2 yıldır problem yok, gidip sorunları ni anlat, diger lambalarin yanması sorunu sıkıntı, baglanti yaparken adamlar lpg kabloları ni aracın kablolarindan ek alarak yapıyor bazi aksamlarin elektrigi az geliyor veya kisa devre yaptırıyor olabilir, bir sure benzinde kullanıp lambalar yaniyormu gozlemleyebilirsin.
Nasil prins bayisi burası diye bende kitlemistim adamlara, ama sorun çözüldü Allah tan, ayni yere bu sene 2.0 accord ve yine i 20 taktiran 2 tanıdık oldu sorun yaşamadı lar.
Arkadaşlar hepinize hayırlı pazarlar. Benim için bu sabah hayırsızlıkla başladı. Bugün izmit sapanca arası 180 km hızla giderken arç lpg'den benzine geçti. Kapatıp açmama rağmen sürekli benzine geçti. Arıza ışıkları derken bir de bu iş çıktı. Lpg'yi fulleyim dedim. Gittim fulledim bu sefer araba çalışmadı. Lpg'yi kapattım araba çalıştı.
Sürekli başlığa konu girip kafanızı şişirdiysem affola. Amacım lpg taktıracak kişilere bir izlenim aktarımı yapmak.
Herkese saygılar.
FC5_ELEGANCE