seramik kaplama kılcal çizik.
Hocam ben orada 90-100 mikronken diğer araçların mikron seviyesine getiriyor manasında değil boya sağlamlığı açısından seramikle diğer araçların seviyesine geliyoruz manasında dedim. Ben bir çok farklı araç kullandım yine sürttüm ve civicdeki gibi izler oluşmadı çoğunda, 2000 model clionun boyası bile sıfır civiğin seramikli halinden iyiydi ben bu kadar taş izi sürtme izi oluşan araca binmedim daha önce. Nerdeyse cayirda giderken ot bile cizecek bizim araci o kadar narin boyasi nasiol zr53 var bendede ama ben nasiolun ingilizcesini izlediğimde 3 yıl koruyor diye anlatıyor hikaye yani anlattiklari 1 yil max korumasi, mr fix alıp 1 hafta arayla 2 kat uygulayıp 1-2 sene (yağış/kir durumuna göre) kullanmak daha mantıklı geldi bana. [MENTION=12391]renovatio[/MENTION] hocam cizik olan yerlere rutus ve pasta atin sonrasinda aliexpresden 4-8 dolara mr fix alip 2 kat tampon ve alt bolgelere uygularsaniz daha saglikli olur eger servise seramik yaptirdiysaniz nasiol mr fix gibi urunleri acemiler uyguluyor profesyonel calismiyorlar servisde pek.
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Bu hafta sonu aracıma zr53 uyguladım. Diğer araçlarımada uygulamıştım ve memnunum hep. Başka bir araca sürtmüştük dönerken. Öbür aracın boyası kalktı tamamen bizim arabaya geçti. Bizimkini bastırarak silince eser kalmadı. Evet sert ve kaygan bir yüzey oluşturuyor ama biryere kadar. Taş çarpması var taşşşş çarpması var taştan taşa çok fark var, hız-mesafe farkı var. şimdi bir taş iz yaptı diye diğerlerini baskılamak cahilliğe girer biraz. Tabi arabayı zırhlı sanmakta aynı şey. Videoyu çeken için.
Bizim araçlar 90-100 mikron ve su bazlı. Verdiğiniz bu bilgi doğru ama dediğiniz gibi seramik kaplama yapıp diğer araçlar seviyesine getiriyoruz ibaresi baştan sona yanlış. Çünkü zr53 1 mikron bile kalınlık vermiyor çoğu alanda. 90 ise 91 yapmıyor, çok nadir geç silinen yerlerde oluyor ama oda risk çok bekletmek. 0,80-0,90 arasında bir değer artışı sağlıyor. Ben korumasına şahit olduğum, parlaklığını, fazla kir tutmamasını ve kolay yıkanmasını beğendiğim için kullanıyorum. iyi şartlarda korunursa 1 yıl tamamlanıyor ayrıca. sormak istediğiniz birşey olursa cevaplaım
Hocam ben orada 90-100 mikronken diğer araçların mikron seviyesine getiriyor manasında değil boya sağlamlığı açısından seramikle diğer araçların seviyesine geliyoruz manasında dedim. Ben bir çok farklı araç kullandım yine sürttüm ve civicdeki gibi izler oluşmadı çoğunda, 2000 model clionun boyası bile sıfır civiğin seramikli halinden iyiydi ben bu kadar taş izi sürtme izi oluşan araca binmedim daha önce. Nerdeyse cayirda giderken ot bile cizecek bizim araci o kadar narin boyasi nasiol zr53 var bendede ama ben nasiolun ingilizcesini izlediğimde 3 yıl koruyor diye anlatıyor hikaye yani anlattiklari 1 yil max korumasi, mr fix alıp 1 hafta arayla 2 kat uygulayıp 1-2 sene (yağış/kir durumuna göre) kullanmak daha mantıklı geldi bana. [MENTION=12391]renovatio[/MENTION] hocam cizik olan yerlere rutus ve pasta atin sonrasinda aliexpresden 4-8 dolara mr fix alip 2 kat tampon ve alt bolgelere uygularsaniz daha saglikli olur eger servise seramik yaptirdiysaniz nasiol mr fix gibi urunleri acemiler uyguluyor profesyonel calismiyorlar servisde pek.
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.