Niye ki hocam uygulaması en kolay ürün bence cila da fusso atıp uğraşmaktansa 3-4 ayda bir bunu kullanmak daha mantıklı diye düşünüyorum sence ne yapmalı?
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Bilmiyorum eski versiyonunu gördünmü hiç ama c2v2 diye bir versiyonu vardı. işe yaramıyor diye c2v3 yaptılar. yarım litre aldım 2 tane gaza gelip. ya diyorum ya üründe bir nane var yada bende birşey var. öyle uygula böyle uygula yok. distribütörü beyefendinin yanına gittim İkitelli'ye. Anlattım dedim böyle böyle. İçeriden başka şişe getirdi, kendi uyguladı. E daha ne bekliyorsun oldu muhabbet. Gerisini sen düşün. Hele birde 6 ay dayanır demiyorlar mı. Vurur musun öldürür müsün Açıklamasına baksana ürünün. Yersen
Gtechniq C2v3 Liquid Crystal Sprey Boya Koruma sıvı waxlar ile asla kıyaslanmamalıdır çünkü bu ürünün teknolojisi Gtechniq firmasının C1 ürünü ile aynı. Bu ürün bir wax değil nano bazlı bir üründür. Dayanım süresi bir wax ile kıyaslandığında neredeyse 3 kat fazla bir ömre sahiptir. 6 ay değil 6 yıkama gitsin bileğimi keserim
Ben seramik üstüne hızlı cila taraftarı değilim. Su iticiliği kaybedince sil m600 le geç. olmadı mı dediğin gibi mr fixi sür bulamaç et. şaka maka mr fix c2v3 ten daha ucuz işe bak ben zr53 kullandığım için metalcoat kullanıyorum 3 ayda bir ipayla sildikten sonra, performans pek değişmiyor.
Yok illa hızlı cila süreceksemde bsd + v7 hybrid karışımı kullanırım