Eğer öyleyse sorun yok hocam krizde olması gereken ama kriz öncesi d segment alırken şimdi E segment alabiliyorsanız bu daha çok sıkıntı yada hala d segment alabiliyorsanızTam olarak dediğiniz gibi olmuyor işte hocam. Satış sayıları ortada. Satışların segmente ve markaya göre dağılımı ortada. Evet dediğiniz gibi alım hala var. Yüksek düzeyde var. Fakat geçmişe göre azalmış hali bu. Ayrıca toplam satışın büyük kısmı ucuz araçlara yönelmiş durumda. Sizin dediğinize gelelim. Kendimden örnek vereyim. Ben aracımı 508 ile yenilemek istiyordum. Satıp üzerine 150k eklemem gerekiyordu. O dönem bu borcun altına girmek istemedim. Şimdi 500 eklemem gerekiyor. O yüzden C segmenti ile yenileyebilir miyim diye bakıyorum. Yarın öbür gün ona da bakamayacağız Yani kısacası alım hala var ama bir kaç sene önce premium alabilen şimdi D segmenti diğer markalara kaydı, D segmenti alabilen C suvlara kaydı, C suv alabilen C segmentine kaydı. Zaten parası A'ya B'ye yeten de alamamaya başladı. Bunlar da satış sayılarında görülüyor zaten.
SM-A715F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.