Civic FC5 Vites etrafındaki ışıklar yanmıyor

Katılım
29 May 2020
Mesajlar
55
Tepki puanı
60
Yaş
37
Konum
Ankara
Aracınız
Civic FC5 2020
Arkadaşlar aynı sorunu 2020 fc5 aracımda yaşadım , vites , klima paneli , el freni , break hold tusu ve econ düğmesi. Ayrıca soldaki park sensörü ve lpg düğmesinin ışıkları çalışmıyordu. Geri kalan heryer çalısıyodu. Sigortaları sağlam sadece onlarda sıkıntı vardı sorunu çözdüm serviste konsol vs değiştirmenize gerek yok. Hala bu sorunu yaşayan varsa tarif edebilirim eli yatkın herkes yapabilir.
Şimdi olmaz belki ama yarın bir gün başımıza gelebilir. Çözümü şimdi paylaşabilirseniz iyi olacaktır.
 
Katılım
11 Haz 2019
Mesajlar
4
Tepki puanı
3
Konum
Sakarya
Aracınız
Civic FB7 2015
Şimdi olmaz belki ama yarın bir gün başımıza gelebilir. Çözümü şimdi paylaşabilirseniz iyi olacaktır.
Tabi ki , aracıma ses sistem taktırdıktan sonra benimde ışıklarım yanmamaya başladı. İlk başta park sigortasını kontrol ettim o sağlamdı diğer tüm sigortalarıda kontrol ettim hiç birinde sorun gözükmüyodu , klima panelini söktüm kontrol kalemi ile kontrol edip elektik gelip gelmediğine bakıcaktım , vites önündeki ambians aydınlatmasının - ucuna şase verdiğimde ışıklar bir anda tüm ışıklar yanmaya başladı. Muhtemelen araca sonradan takılan sistem - yi kullandığı için şase yetersiz geldi , teyp arkasından metal aksamdan yeni kablo çekip - uca bağlayıp güzelce bantladım ve suan tüm ışıklarım sorunsuz çalısıyor. Tam olarak anlatamamış olabilirim dilim bu kadar döndü :) sorun yaşayan olursa özel mesajla numaramı verip yardımcı olmak isterim benim başım çok ağrıdı hiç bir elektirikçi servis bulamadı birine yardımım dokunursa mutlu olurum.
 

m2hamid

Sayfa Yönetim
Yönetici
Katılım
7 Eyl 2014
Mesajlar
8,031
Çözümler
11
Tepki puanı
8,914
Konum
Türkiye
Aracınız
Civic FB7 2013
Tabi ki , aracıma ses sistem taktırdıktan sonra benimde ışıklarım yanmamaya başladı. İlk başta park sigortasını kontrol ettim o sağlamdı diğer tüm sigortalarıda kontrol ettim hiç birinde sorun gözükmüyodu , klima panelini söktüm kontrol kalemi ile kontrol edip elektik gelip gelmediğine bakıcaktım , vites önündeki ambians aydınlatmasının - ucuna şase verdiğimde ışıklar bir anda tüm ışıklar yanmaya başladı. Muhtemelen araca sonradan takılan sistem - yi kullandığı için şase yetersiz geldi , teyp arkasından metal aksamdan yeni kablo çekip - uca bağlayıp güzelce bantladım ve suan tüm ışıklarım sorunsuz çalısıyor. Tam olarak anlatamamış olabilirim dilim bu kadar döndü :) sorun yaşayan olursa özel mesajla numaramı verip yardımcı olmak isterim benim başım çok ağrıdı hiç bir elektirikçi servis bulamadı birine yardımım dokunursa mutlu olurum.
Faydalı paylaşımınız için teşekkürler :)
 
Üst