Hatay ve iskendurunda bulunan honda bayileri ile ilgili hic iyi anilarim yoktur ikiside ayni sahsa ait diye biliyorum zorunlu olmadikca tavsiye etmiyorum. 2015 ylinda ilk fb 7 mi aldim eve geldim park sensoru ariza lambasi yandi o zman osmaniyede ikamet ediyorim kime gosterdiysem anlamdilar sorunu. 3. gun iskendirundan randevu aldim goturdum hatasiz aldigim arabaya kazali dedi servis arkadan kaza yapmis sensorler kirik japonla tuturmuslar fiyat nedir dedim tabi park sensoru tanesi 1118 tl fiyat cekti ayrica herbiri icin 40 tl iscilik istedi aldigim adami ariyorim kabul etmiyor. Ayrica servis bana diyorki sana kagit imazaltacagiz eger biz bunu toplamayamassak sen bunlarin yenisiyle degistircegine dair imzani bize verecksin diyor servis bunu musteriye diyebilir mi Film gibi aldigim gun araba 5.5 bin masraf cikardi. Exper yaptirdigim yeri ariyor onlarda panikledi ler tabiki mahkmeye verecem dedim adam bize gelmeden islem yapamyon bidaha bakalim felan diyorlar aldigim adam.istedgin yere gotur yalan soyluyor diyor ben arabama guveniyorim kaza felan yok saka gibi... neyse tekrqr donduk osmaniye bi kac yere daha gosterdim ayni gun kimse sorunu bulamiyor. Adana tekbasi aradim umit bey var orda yetkili biri tesaduf direk o acti tlf durmu anlattim. Adam park sensoru dugmesini icindeki ampul yaniyor mu dedi baktik yanmiyot sorun buyuk ihtimalle ondan kaynakli o ampulu disarda bulmassaniz buraya gelemniz gerekli dedi bindik adanaya gittik 23.3 tl ampul degisti. Soriun ortadan kalkti . Iskendurun yaptigini anlattim umit bey ucretsiz dis aksama ve ozellikle park sesnorleri icin exper yaptirdi orda arba orjinal hic bir problem yok sizi yolmaya calismislar dedi. Sikayer ettim ama hic bir sonuc geri donus olmadi. Benzer bir sorunu antakyadaki servisle de yasadim anlatmasi uzun surer
SM-G920F cihazından
CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.