Dizel hatchback mi hocam ? İngiltere uretimiyse belki bizdekilere nazaran bir tik daha iyidir. Yada yeni asfaltta kullaniyorsunuzdur araci bi bozuk satiha girin yada kaldirim tasi doseme olan yerlere araba sanki degirmene donuyorDaha bugun yol sesini bakima gidince sordum satis danismanina nasil kesecez dedim yola cikmayacan dedi guldu abi michelin yada nokian lastik al ama yine de tam gitmez malesef dedi.![]()
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
degirmene donuyor ,, bu tabiriniz güzel bende aracı alalı 2 gün oldu bundan önceki aracım seat leon du...
merhaba hocam bende de 2013 leon var şimdi executive lpg li civic aldım. arabada bana göre tek sıkıntı ve kafama taktığım nokta şöyle ki diyelim ki yolda çok ufak taşlar veya toz toprak var aracın içindeymiş gibi hissediyorum öyle bir ses geliyor ki... metallere çarpıyor taş toprak ses çıkarıyor... leonda böyle birşeye asla rastlamadım. sizin aracınızda böyle bir duruma denk gelmediniz mi?fc5 dizel otomatik aldım ben 2000 km muazzam şekilde sessiz lastik sesi hiç almıyor arabayı incelediğimde kapı içleri arka davlumbaz arabaının zemininde yalıtım var daha önceki arabam leon du onda kat kat sessiz