Aracın dış ortam görüntüleri düşmeye devam ediyor,
This 11th gen Civic sedan spotted in a Costco parking lot in Torrance, CA.
www.civicxi.com
All-New 2022 Honda Civic Sedan Begins Production in Canada 11th generation of Honda’s longest running nameplate starts production in Alliston, Ontario Honda of Canada Mfg. has been building Civic continuously for 33 years, longer than any other Honda plant in the world currently producing...
www.civicxi.com
Bu haberde dikkatimi çeken 3 önemli nokta var, aşağıda kendimce çevirmeye çalıştım, anlamda hata varsa kusura bakmayın,
@İsmail Beşiroğlu hocam çevirimi kontrol edip hataları düzeltebilirseniz sevinirim.
- Civic features a laser brazed roof for the first time, employing Honda’s latest technology for this process that joins the roof to the body side panels for a seamless exterior appearance and an even stronger vehicle body.
- Civic, kusursuz dış görünüm ve daha güçlü bir araç gövdesi için tavanla gövde yan panellerinin birleşim işlemi için Honda’nın en son teknolojisini kullanan ilk kez lazerle lehimlenmiş bir tavana sahiptir.
Anladığım kadarı ile tavan ve yan panellerin daha kusursuz ve rijit birleştirilmesi için lehimleme ve otomasyon seviyelerini arttırmışlar.
- For the first time, HCM is applying spray foam to hollow portions of the Civic Sedan body structure to reduce noise transmission, helping create the quietest Civic in history.
- HCM, gürültü iletimini azaltmak ve tarihteki en sessiz Civic'i yaratmaya yardımcı olmak için Civic Sedan'ın gövde yapısının iç boşluklarına ilk kez sprey köpük uygulaması yapmaktadır.
VAG grubu araçlardan aracın genel titreşimin azalması ve ses izolasyonu için şasi içi boşluklarda köpük uygulaması yapıldığını duymuştum, Honda'nın Civic'te bu uygulamaya geçmesi izolasyon açısından ciddi iyileşme göstergesi olabileceğinin bir göstergesi olabilir.
- Extensive use of aluminum, including an aluminum hood for the first time in the Civic Sedan, helps enhance fuel efficiency.
- Civic Sedan'da yakıt verimliliğini artırmaya yardımcı olma amacıyla ilk kez alüminyum kaput da dahil olmak üzere kapsamlı alüminyum kullanılmıştır.
Alüminyum kaput olmak üzere muhtemelen aracı hafifletmek için farklı alanlarda alüminyum kullanılmasını da önemli buluyorum.
Üretimle ilgili bu 3 gelişmenin araca ne gibi katkılar sunabileceği hakkında
@seckins33 ve
@Fsevim81 hocalarımın da yorumlarını bekliyorum