@excalibur1919Hamid bey Türkçeye çevirebilir miyiz acaba
Tüm listeyi çevirmek uzun sürer fakat ben size gerekli olanları türkçeye çevirdim.
Son düzenleme:
@excalibur1919Hamid bey Türkçeye çevirebilir miyiz acaba
Elinize sağlık hocam@excalibur1919
Tüm listeyi çevirmek uzun sürer fakat ben size gerekli olanları türkçeye çevirdim.
Ekli dosyayı görüntüle 265202Ekli dosyayı görüntüle 265204
Bence FC5 daha güzel hayal kırıklığına uğradım nerdeyse fd6 dan sonra herşey benzer ilerlemiş fc5 e daha çok benziyor tek sevdiğim şey uyarı tonları güzel ayarlanmışYeni civic ayrıntılı tanıtım videosu. Yalnız İngilizce.
SM-N975F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Evet hocam tasarımlar çok benzemeye başladı ?@m2hamid Elinize sağlık hocam. Video'yu izlemeye gerek bırakmamışsınız ?
Yani olay tasarımda artık "topu topu 7 nota var kaç tane beste yapılabilir ki!" ye geliyor (çok yapılır ). Japonlar değiştiriyor tasarımı keskin bir şekilde. Yani böyle istemişler böyle yapmışlar diyebilirim ama arkası misal A3 sedanı andırıyor bende direkt. Arka taraftan öne doğru bakarken de yandan yine A3ü ve biraz da Jettayı andırıyor. Önü de tam olmasa da Volvo'nun polestar araçlarını gördüyseniz benzer diyebilirim. Dış tasarımını da iç tasarımı da herkese hitap edecek gibi durmasa da kaliteyi arttırdıkları aşikar. İç malzeme kalitesi ve dokusu gerçekten artmış. Almanlara umarım izolasyon olarak da benzemiştir diyebiliriz.