Olabilir japonlarin ne yapacagini kestirmek pek mumkun degilEvet hocam halojen mercekli far ve 1.5T 129bg 180 torklu bir motor seçeneğinden bahsetmiş Acaba bu LPGli Turbo olacak motormu
Olabilir japonlarin ne yapacagini kestirmek pek mumkun degilEvet hocam halojen mercekli far ve 1.5T 129bg 180 torklu bir motor seçeneğinden bahsetmiş Acaba bu LPGli Turbo olacak motormu
Konunun başlarında bahsetmiştim turbo+ LPG olayını. LPG bin gücünün düşük olacağını 182 HP olmayacagini yazmıştım hatırlarsanız? LPG modellerin üst kapak farklı LPG uyumlu olacak diye biliyorum. Muhtemelen bu gelir herhalde. Makyajsız elegance gibi buda yarı dijital gösterge yarı LCD gibi olabilir yani exedeki ekrandan olmayabilir Türkiye varyantı. Ayrıca 16 inçlik çelik jantla geleceği de aşikar gözüküyor ?Evet hocam halojen mercekli far ve 1.5T 129bg 180 torklu bir motor seçeneğinden bahsetmiş Acaba bu LPGli Turbo olacak motormu
Günaydınlar herkese
Ne güzel değil mi aslında FC veya FE CİVİC den vazgeçip iyiden iyiye CİTY ye geçmeyi düşünmeye başladık kastettiğim bu idi 1. Sınıfdan mecburen yada dolaylı olarak aşağı ️ doğru feragat etmeye başlamak.Herkesin düşüncesine saygım var ama daha öncede yazdığım gibi Halkımız maalesef 1 yerine 2,3 sınıfa mecbur bırakılıyor amerika veya diğer ülkelerde 5 sene önceki para birimi ile adam yenisini sıfırını alabiliyor biz burda CITY e geçelim miyi konuşuyor hale geliyoruz sebep FE 0.10 mm daha geniş 1 cm daha uzun Napolyon un dediği gibi PARA PARA PARA
saygılar herkese
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Bizler, yani hali hazırda aracı olanlar yinede şanslıyız hocam (yeni araç alma özelinde şanslıyız). İkinci elinde değeri bir nebze artıyor sonuçta. Bırakın aracın fiyatını, belirli bir statüye gelmiş bireyler olarak bile en ortalama aracın yakıtının kuruş hesabını yapmak zorunda bırakılıyoruz malesef. Ben asıl hayata yeni başlayan gençlere ve bizim çocuklara üzülüyorum. Samimiyetle söylüyorum, çalıştığım şirkete 3700 TL maaş ile ingilizce bilen elektrik mühendisi istanbul şartlarında işe başlamak zorunda kalıyorsa vay bizden sonrakilerin haline.
iPad cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Yani Civic lgp versiyonu olacak mı