Şimdi Vtec-2'leri karıştırmayalım. Kendi konusunda yazalım. Yoksa bazıları araç yakmaya kalkar.
Faaliyet ayn-ı lezzettir...
BV6800Pro cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Şimdi Vtec-2'leri karıştırmayalım. Kendi konusunda yazalım. Yoksa bazıları araç yakmaya kalkar.
Faaliyet ayn-ı lezzettir...
Geçen sene ben de benzer bir yol yapmıştım tek, balıkesir - istanbul gidip geldim. Fişlere baktığımda 5.9lt idi tüketimim sizinki gibi. Biraz daha zorlasam araç lpg üretecekti.Arabayi alali neredeyse 1 sene oldu. İlk defaolcum yaptim. Klima full acik. Bagaj yok tek ben vardim. Ankara cankiri tekrar cankiri ankara 255km yol yaptim. 15 kusur lt gaz aldi. 55 tl para verdim. Neredeyse yolbilgisayirindan bile 0. 5 dusuk cikti. Hayret ettim. Cok iyi degilmi
.
Ben her zaman Shell kullanıyorum OPET aldığımda sanki daha az gidiyorBir deneme yaptım,
LPG uyarı sinyalı verdikten sonra önce opetten aldım tam çıkarken benzilikten 270 km menzil gösteriyordu,
sonra shellden aldım onda da 320 km menzil gösterdi.
99 tllik aldım tam ikisindede 3.49dan.
İlginç yani anlamadım bu işi.
araç 2020 eco elegance
şehir içi dikkat etmeden bu km Ekli dosyayı görüntüle 261570
BV6800Pro cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Hocam şehiriçi kavramı çok değişken mesela büyükşehirler de mesai başlangıcı ve çıkış saatlerinde ki dur kalk trafiğe kalıyor sanız ortalama 250 km civarı ancak gidiyor 36 lt lpg ama dur kalk trafiğe kalmazsanız şehiriçi menzil 300-400 km gibi şehirlerarası değerlere de yaklaşıyor.
aynen herkes in şehir içi farklıdır ama benım bölge için az yakıyor bunu soluyebılırım.Arkadaşlar bu yakıtın kaç km giderin cevabı kendi sürüş stiliniz, trafik , dur kalklar , gideceğiniz yeri önceden bilmeniz tanımanız , şuan aklıma gelmeyen bir çok etken var . 32 litre ile 400 km gördüm ortalama 6.5 lt yazıyordu ekranımda . Şu sıralar eşim kullanıyor ortalama yakıta bi baktım 11 lt yakıyor gözüküyor ekranda )) Cvt şanzımana daha alışamadı ani kalkış yapıyor durulması gereken yerde durmaya yakın fren yapıyor alışacak ama
Yani kısaca bu yakıtın esas faktörü kişinin kendi sürüş stili.. Uzun yolda ancak anlaşılır ne kadar yaktığı sabit hızda.