Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba 2015 Aralık 20 cıkıslı Cıvıc ve ustunda bayi tarafından takılı cyclone RW 1500 denilen vaigasyon ve multimedia var. cihaz normal çalışıyor. Dokunmatik ve ses cıkışları bana göre yeterli. Ancak önceki akşam aynı marka model navi kulanan opel astra cıların forumunu okurken bu marka modelin ürünlerinin mayıs 2015 te güncellendiğini okudum. örnek benimki
Kabuk 3.00.5
OS. .......... v1.40
MCU .......E11v1.04 yazarken bu arkadaslar forumda guncel cihazın versıyon ve nolarını
Kabuk : 3.07.1
OS.....v1.29
MCU........11V1.05 olarak koymuslar. resim imkanım olmadıgından ben ekleyemedim.
Bu yenı surumde cihazı sesli komutla kullanabildikleirni vb. yazmıslar. bizim cihazlarda malum ınternet olmayınca manuel guncelleme yapmak gerekiıyor. bu guncellemyı sızce Honda servısı yapabilir mi yada cyclone yetklıl servis mı bulmalıyım. ne önerir siniz? yada forumdaş arkaslarımızdan bu yeni versiyonu kullanan varmı acaba ?
Ayrıca birde bu naviye uyumlu yurtdışından araç için Dijital TV receiver anteni ile birlikte 30-50 dolar civarı alsam sizce verim alabilir miyim. .? Yorum yapacak arkadaslarımıza teşekkurler.
Arkadaşlar 2013 manuel eco premium araç aldım sorum şu olacak bu araçta yokuş kalkış desteği var mı nasıl devreye giriyor