S
Silinen üye 20336
Guest
Yönetim ileriye yönelik daha geniş kapsamlı bir otomobil forumu da olsun düşüncesi ile almış anladığım kadarı ile
Ama benim tecrübeme göre genel otomobil forumlarından ziyade her araç kullanıcısı kendi araç modeline özgü forum yapısına artık yöneliyor, çünkü bir modelle ilgili sorunların çözümlerine, gerçek kullanıcı tecrübelerine ve detaylarına en rahat bu şekilde ulaşılıyor
Benim donanımhaberde ufak tefek sorularıma yıllarca bir kişinin bile cevap vermediğini bilirim Genel bir forum olduğu için konu yazıldığı anda popüler olmuyorsa birkaç günde kimse göremez hale geliyor.
Aslında son 3-5 yıla kadar o platformlarda fena değildi ancak otomobil kısımlarında gerçekten bilgi sahibi kişiler, VW trolleri başta olmak üzere her konuya kendi araçlarını öven ve başka araçları çöp gören kullanıcılardan yada benzeri saçma mesajlardan bıkıp kendi araç modellerinin forumlarına kaydılar.
Sizin de belirttiğiniz gibi marka-modele özgü olan forumlarda çok faydalı bilgilere ulaşmanın mümkün olduğunu yaklaşık 10 yıldır üye olduğum bir markaya ait forumdan tecrübe ettim aslında haklısınız... Ayrıca fevkalade tecrübeli ve bilgili üyeler mevcut.
Çok markayı kapsayan bir foruma üyeliğim olmadı ama bir şeyler öğrenmeye çalışırken çoğunluğu çok markayı kapsayan forum sitelerinde yazılanları okurken sıkça rastladığım bir şey kendinde olan şeyin övülmesi durumu.
İnsan denen yaratığın kendisine bile objektif olamaması nasıl bir farkındasızlıktır! Pohpohla mutlu olsun
Bahsettiğiniz gibi bazı mesajların cevapsız bırakıldığına yada bir kaç cevapla kaldığına da çok rastladım.
Sonuç olarak önceki mesajımda belirttiğim;
-Genel forumda popülarite daha yüksek olmalı görüşüm pek olasılıklı görünmüyor
Aydınlattığınız ve farkındalık oluşturduğunuz için çok teşekkür ederim...
Saygılarımla.
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.