Hangi şehir bu benim memleket mi Çankırı İstanbul zor bu km2018 Civic Executive Eco
Hangi şehir bu benim memleket mi Çankırı İstanbul zor bu km2018 Civic Executive Eco
Ben hep tam dolduruyorum ama tam bitmesini beklemiyorum genelde.Lamba yandımı almaya çalışıyorum.En az 28 en çok 33 aldım bugüne kadar.Pompa tiremeye başlayınca garip sesler çıkıyor.O zaman bıraktırıyorum pompacıya.
Yok kardeşim devamlı bu civarlarda km.. Agresif kullanmıyorum.Hangi şehir bu benim memleket mi Çankırı İstanbul zor bu km
Ben istanbulda 260 270 anca fazla gitmiyor daha bugunekadar arac 3000 km de istanbul cok trafik oluyorHangi şehir bu benim memleket mi Çankırı İstanbul zor bu km
Su an araciniz 100 km 11 lt gosteriyor yani 300 km de 33 lt yapar yani 100 tl takamul ederBir diş kaldı şu an 30 km dahada gider İSTANBUL trafik şu 1. Köprü dur kalk
Evet bu Ayarlar da 3,24 tl olarak almış tım en son shell LPGSu an araciniz 100 km 11 lt gosteriyor yani 300 km de 33 lt yapar yani 100 tl takamul eder
SM-A520F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Aynı ayardayızBen istanbulda 260 270 anca fazla gitmiyor daha bugunekadar arac 3000 km de istanbul cok trafik oluyor
SM-A520F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.