fx2006
0
- Ad Soyad
- Ahmet Mehmet
- Aracınız
- Civic FE1 2021
Şuan marka fark etmez tüm bayilerin yaptığı olay şu şekilde arkadaşlar; araçlar aylık 20-30 adet geliyor (hakkaten üretim yavaş) gelen aracı bayi kendine geçici plaka ile işlem yapılıyor ve plaka çıkıyor, bir çok bayinin müsaitse kendi arsası yoksa başka yerde aldığı arsalara bu araçları çekip bekletiyorlar, son 4-5 aydır durum bundan ibaret, arada göstermelik tanıdıklara veya engelli bireylere satış veriyorlar ki çok göze batmayalım diye, şuan benim bildiğim bir bayi kendi arsasının yanındaki 2bin m2 alanı aldı düzelttirdi ve araçları stokladı havadan video çektirmiş bir tanıtım için o videoda arsada yer yok, ancak ben araç sorduğumda abi gelmedi bekle ne zamana dedim ocak şubat dedi, sanırım ocak ayında normale dönecek ancak ozaman kadar gelen zamlardan sonra bir indirim olmayacak ve bunlar 150bine aldıkları aracı ozaman krallar gibi 300 e satacaklar çünkü sıfırı 350bin olacak, yani 5 ay gibi bir zaman zarfında bu bayiler %100 para kazanacaklar, durmadan bankalardan kredi çekiyorlar 5milyon tl kredi çeken var ve bu krediler enteresan şekilde 12 aylık vadeli yani 5 milyon için 500bin gibi bir faiz ödüyor tabi bu paraya 30 a yakın araç alıyor çünkü araçlar 30gün vadeli geliyor 30x100bin tl yani 5 milyon tl ile yapılan ticaretten 3milyon gibi bir para kazanma durumları ortaya çıkıyor kim istemez değilmi
Son düzenleme: