- Ad Soyad
- M2Hamid
- Aracınız
- Civic FD6 2010
Sadece 5 bin fark var doğru mu anlıyorum ve bu 5000 de bizim paramızla 1500 TL falan yanlışsam düzeltin lütfen@Wyt23 sizin haklı serzenişinizden sonra acaba ülkemiz gibi gelişmekte olan ülkelerde durum nasıldır merakımdan Civic FC5’in 2016 yılında Tayland’daki lansman fiyatını ve 1.8 benzinlinin lansman fiyatının görselini buldum,
Ekli dosyayı görüntüle 266000
ve yeni Civic FE’nin Tayland’daki lansman fiyatı,
Ekli dosyayı görüntüle 266002
Yurt dışı sitelerinde boya kalitesinin aynı olduğu söylenmişBu kasa resimlerde bile benim çok hoşuma gitti, canlısını dahada çok beğenirim herhalde. Acaba bu sefer saç ve boya kalitesi ne alemde onlardada bir gelişme olsa güzel olurdu.
Aynen gördüğünüz gibi hocam.Sadece 5 bin fark var doğru mu anlıyorum ve bu 5000 de bizim paramızla 1500 TL falan yanlışsam düzeltin lütfen
Ülkemin hali maalesef dolar Euro bazında yine sabite yakın ama bizim paramizda fark var.Aynen gördüğünüz gibi hocam.
İşin daha da kötüsü 2016 yılında görülen fiyat 1.8 atmosferik motorlu modelin fiyatı. 2021 Yeni kasa da ise gördüğünüz fiyat 1.5 Turbo motorun fiyatı
Sinyal ve geri vites lambasi halen halogen videoda hepsini gosteriyorlar.Yeni kasa Honda civicin arka far grubu tamamen Led mi? Bilgisini olan vaar mı bu konuda
Stop lambaları
Sinyal lambaları
Geri vites lambası