Sinyal ve geri vites lambasi halen halogen videoda hepsini gosteriyorlar.
Adamların siteleri ne güzel inceleme yapmış, eski ve yeni diye. Biz her konuda gerideyiz.
Bu arada alabilecek arkadaşlara hayırlı olsun. Bu gidişle FB7 benim son arabam olur.
Evet, yanlış algılamışsınız. 1.6 atmosferik motor Singapur'da güncel satıştaki kasada mevcut diye belirtiyor, yeni kasada hangi motor seçeneklerinin geleceği 12 Ağustos'ta yani yarın açıklanacakmış, en azından 1.5 Turbo'nun geleceğinin belli olduğunu yazmış.2022 Honda Civic launching in Singapore on Aug 12 - paultan.org
After Thailand, Singapore is next to welcome the 11th-generation Honda Civic, with the C-segment sedan set to make its launch debut in the island republic on August 12. Prior to this, in May, local distributor …paultan.org
Sitede ki habere göre 1.6 atmosferik motor seçeneği bulunuyor. Ben mi yanlış anladım acaba?
SM-G975F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Singapur’da da araç vergilerindeki yükseklik nedeniyle uzun süredir Türkiye ile oldukça benzer motor ve donanım paketindeki araçlar satılıyordu, bu durumun devam edeceğini düşünüyorum. Mesela Dünya’da Türkiye harici 1.6 atmosferik motorun kullanıldığı birkaç ülkeden biriydi ama artık kalkmış görünüyor.
Singapur’da bugün Yeni Civic FE kasa tanıtılmış, yanlız beni şaşırtan detay 1.5 Turbo motor 130 bg/180 nm tork olmuş Tahminimce bu gücü kısıtlanmış motor ile Türkiye’de LPG’li versiyonu satışa sunulacak.
Singapur versiyonunun görselleri ve detayı için,
Honda Civic
An iconic favourite now in its 11th generation, the all-new Honda Civic makes every drive a breeze. Feel the lightness from its streamlined sporty exterior, generous cabin with wide-open views, advanced handling and fuel economy. When every little detail is designed around your needs, the...www.honda.com.sg
PDF katalogu,
Ekli dosyayı görüntüle 266043
Singapur Tanıtım videosu,
Singapur’da da araç vergilerindeki yükseklik nedeniyle uzun süredir Türkiye ile oldukça benzer motor ve donanım paketindeki araçlar satılıyordu, bu durumun devam edeceğini düşünüyorum. Mesela Dünya’da Türkiye harici 1.6 atmosferik motorun kullanıldığı birkaç ülkeden biriydi ama artık kalkmış görünüyor.
Singapur’da bugün Yeni Civic FE kasa tanıtılmış, yanlız beni şaşırtan detay 1.5 Turbo motor 130 bg/180 nm tork olmuş Tahminimce bu gücü kısıtlanmış motor ile Türkiye’de LPG’li versiyonu satışa sunulacak.
Singapur versiyonunun görselleri ve detayı için,
Honda Civic
An iconic favourite now in its 11th generation, the all-new Honda Civic makes every drive a breeze. Feel the lightness from its streamlined sporty exterior, generous cabin with wide-open views, advanced handling and fuel economy. When every little detail is designed around your needs, the...www.honda.com.sg
PDF katalogu,
Ekli dosyayı görüntüle 266043
Singapur Tanıtım videosu,