- Ad Soyad
- M2Hamid
- Aracınız
- Civic FD6 2010
AynenHerkes yazılım atar. Vagcılara döneriz. K-Tuner, Hondata, Racechip iyi satış yapar.?
AynenHerkes yazılım atar. Vagcılara döneriz. K-Tuner, Hondata, Racechip iyi satış yapar.?
Ne güldüm ama. O zaman kapışmaya devam.Herkes yazılım atar. Vagcılara döneriz. K-Tuner, Hondata, Racechip iyi satış yapar.
@VaiN @İsmail Beşiroğlu Eger yeni kasa Civic'i 265binden piyasaya sürebilirse ilk dönemde ciddi satış yapacaklarını düşünüyorum.
Dünya'da yeni kasa Civic'in lansmanı yeni yeni yapılıyor, lansmanı yapılan birkaç ülkedeki fiyatları şu şekilde Tablo yapabilirim.Merhaba
Yurt dışı fiyatları kendi para birimleri olarak ABD 20-24 bin aralığında idi tam bilmiyorum bi bakma imkanınız olursa dünyadan birim TL karşılığı bir tabla yapma imkanı olur mu
Teşekkürler
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Ülke | Motor-Donanım | Fiyat | Yaklaşık TL Değer |
Amerika | 2.0 atmosferik Civic Sedan LX CVT | 21.700 $ | 185bin |
Amerika | 1.5 Turbo Civic Sedan EX CVT | 24.700 $ | 211bin |
Tayland | 1.5 Turbo Civic Sedan EL CVT | 964.900 baht | 245bin |
Japonya | 1.5 Turbo Civic Hatchback EX CVT | 3,539,800 Yen | 273bin |
Türkiye | 1.5 Turbo Civic Sedan Elegance | ? |
Dünya'da yeni kasa Civic'in lansmanı yeni yeni yapılıyor, lansmanı yapılan birkaç ülkedeki fiyatları şu şekilde Tablo yapabilirim.
Ülke Motor-Donanım Fiyat Yaklaşık TL Değer Amerika 2.0 atmosferik Civic Sedan LX CVT 21.700 $ 185bin Amerika 1.5 Turbo Civic Sedan EX CVT 24.700 $ 211bin Tayland 1.5 Turbo Civic Sedan EL CVT 964.900 baht 245bin Japonya 1.5 Turbo Civic Hatchback EX CVT 3,539,800 Yen 273bin Türkiye 1.5 Turbo Civic Sedan Elegance ?
Hocam tr deki fc5 RS leri incelerseniz aynı sistemin birebir halini gorebilirsiniz. Makyajlı kasayla isim degistiren VTEC turbo da olmadığını bu yalitimlarim çıkarıldığını da belirteyim ?Alttaki video yeni Civic’in altyapısı hakkında gördüğüm en detaylı incelemelerden biri diyebilirim, Touring modelde alt bölümde çok ciddi ek izolasyon yapılmış, resmen aracın altını komple izolasyon halısı ile kaplamışlar
Ekli dosyayı görüntüle 266063
Ekli dosyayı görüntüle 266064
Az biraz ingilizce bilenlerin aşağıdaki videoyu mutlaka izlemesini tavsiye ederim.
Ciddi fark ediyor mu makyajlı kasa ile hiç deneyimleme şansınız oldu mu şahsen benim için makyajlı kasa ile gelen Güvenlik paketleri daha mühimHocam tr deki fc5 RS leri incelerseniz aynı sistemin birebir halini gorebilirsiniz. Makyajlı kasayla isim degistiren VTEC turbo da olmadığını bu yalitimlarim çıkarıldığını da belirteyim