Civic FC5 Vites etrafındaki ışıklar yanmıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan aknkcl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Aracınız
Civic FB7 2012
Tabi ki , aracıma ses sistem taktırdıktan sonra benimde ışıklarım yanmamaya başladı. İlk başta park sigortasını kontrol ettim o sağlamdı diğer tüm sigortalarıda kontrol ettim hiç birinde sorun gözükmüyodu , klima panelini söktüm kontrol kalemi ile kontrol edip elektik gelip gelmediğine bakıcaktım , vites önündeki ambians aydınlatmasının - ucuna şase verdiğimde ışıklar bir anda tüm ışıklar yanmaya başladı. Muhtemelen araca sonradan takılan sistem - yi kullandığı için şase yetersiz geldi , teyp arkasından metal aksamdan yeni kablo çekip - uca bağlayıp güzelce bantladım ve suan tüm ışıklarım sorunsuz çalısıyor. Tam olarak anlatamamış olabilirim dilim bu kadar döndü :) sorun yaşayan olursa özel mesajla numaramı verip yardımcı olmak isterim benim başım çok ağrıdı hiç bir elektirikçi servis bulamadı birine yardımım dokunursa mutlu olurum.
hocam ayni sorunu yasiyorum numaranizi atar misiniz😄

Ad Soyad
İbrahim Tunahan kara
Aracınız
Civic FC5 2017
Arkadaşlar aynı sorunu 2020 fc5 aracımda yaşadım , vites , klima paneli , el freni , break hold tusu ve econ düğmesi. Ayrıca soldaki park sensörü ve lpg düğmesinin ışıkları çalışmıyordu. Geri kalan heryer çalısıyodu. Sigortaları sağlam sadece onlarda sıkıntı vardı sorunu çözdüm serviste konsol vs değiştirmenize gerek yok. Hala bu sorunu yaşayan varsa tarif edebilirim eli yatkın herkes yapabilir.
Ustam selamün aleyküm valla şuan aybi sorun bende var eğer yardımcı olursan çok sevinirim

Moderatörün son düzenlenenleri:
Ad Soyad
Hacı mehmet anasız
Aracınız
Civic FC5 2018
Oto elektrıkcıye git deki vitesin oradakı ışıktan şase al de yapsın 5 dk suruyor duzelır !!

Ad Soyad
İbrahim Tunahan kara
Aracınız
Civic FC5 2017
Fitesin orda hangisi ışık ,Klimanın altındaki ışıktanmi acaba valla ustaya götürmek istemiyorum usta zaten bu duruma soktu

Ad Soyad
Hacı mehmet anasız
Aracınız
Civic FC5 2018
Servis bilmiyor goturdum panel degıscek dedı ozaman parası 14 bın cıvarı sonra bu olayı yaptırdım oto elektırıkcıye cozuldu

Ad Soyad
Erhan
Aracınız
Civic FC5 2019
Reis detaylı anlata bilirmisin biraz acaba
Hocam, sistemin mantığı basit. Yanmayan ışıklardan birinin eksi kutbuna herhangi bir yerden, metal bir kısımdan şase (-) beslemeniz gerekli. Mesela bende sonradan takılmış ambiyans aydınlatma var. Onun eksi kutbuna metal bir yerden şase verdim. Sorun çözüldü.

Ad Soyad
İbrahim Tunahan kara
Aracınız
Civic FC5 2017
Ustam peki aracım emniyet kemerini takınız gibi konuşuyordu şuan oda yok oda bununlami alakalıdır acaba

Ad Soyad
İbrahim Tunahan kara
Aracınız
Civic FC5 2017
Usta arabayı daha alalı 2 hafta oldu tam detayını öğrenemedim Honda hack dediğin nedir kapalıysa nasıl açarım

Geri